Menu

Diensten

Vloerverwarming leggen 2Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Alma Techniek is al twintig jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van vloerverwarming. Door onze schat aan ervaring kunnen we uw elektrische vloerverwarming tegen een zeer scherpe prijs en met een prima garantie leggen. We werken snel en maken duidelijke afspraken: geen gezeur achteraf!

Lees meer

Vloerverwarming reparatie 1

Reparatie en onderzoek

Reparatie en onderzoek

Alma Techniek heeft de apparatuur en kennis in huis om defecten en storingen in elektrische vloerverwarming snel en precies op te sporen en op te lossen. Met een speciale zaag zagen wij de voeg door, waarna we de tegel eruit halen. Daarna repareren we het defecte vloerverwarmingselement, snel en netjes.

Lees meer

Wandverwarming 1
Wandverwarming

Wandverwarming

U kunt niet alleen uw vloer elektrisch verwarmen, maar ook een wand in uw huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de badkamer. Alma Techniek heeft elektrische wandverwarming aangebracht in diverse badkamers. Deze badkamers waren vaak te klein voor effectieve elektrische vloerverwarming.

Lees meer

Opritverwarming

Nooit meer een gevaarlijk gladde oprit: Alma Techniek kan er voor zorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het elektrisch verwarmen van uw oprit, of die nu van klinkers, asfalt of beton is gemaakt. Doordat wij als klein bedrijf samenwerken met verschillende partijen kunnen we elk project aan, groot en klein.

Lees meer

Opritverwarming

Plafondverwarming

Soms komt het voor dat er geen mogelijkheid om vloer- of wandverwarming toe te passen, dan kan gekozen worden voor plafondverwarming, dit kan op verschillende manieren: met verwarmingsdraden in de stuclaag weggewerkt, met een warmtepaneel of zelfs met een infraroodverwarming.

Lees meer

Infraroodverwarming

Soms is elektrische vloerverwarming niet het beste antwoord op uw warmtevraag. Alma Techniek denkt dan mee over alternatieve oplossing. Een voorbeeld daarvan is infraroodverwarming.

Lees meer

Jachtverwarming

Alma Techniek is al ruim tien jaar actief in de jachtverwarming. Onze uitdaging hierin is een passend antwoord te hebben op elke vraag die de klant heeft: we maken wat nodig is.

Lees meer