Menu

Vloerverwarming garantie & reparatie

Alma Techniek werkt uiteraard met uitstekend materiaal. Mocht u toch gebreken aan uw elektrische vloerverwarming constateren, bieden wij al onze klanten prima garantie. Wij komen bij u langs en met onze reparatieapparatuur (alles in eigen bezit) kunnen we problemen snel oplossen.

Als wij uw elektrische vloerverwarming hebben geïnstalleerd, bieden we zeven jaar garantie. We doen niet aan gedoe met het toezenden van een nieuwe mat, maar komen zelf langs om het probleem zeer precies te lokaliseren en helemaal op te lossen. We halen de tegel die storing geeft eruit, repareren hem en plaatsen hem terug.

Daarnaast bieden we gedurende vijf jaar garantie op thermostaat en schakelmateriaal:

  • Als uw randapparatuur in de eerste twee jaar na installatie storing geeft, rekenen wij geen voorrij-, arbeids- en materiaalkosten.
  • Als uw randapparatuur in het derde jaar na installatie storing geeft, rekenen wij geen arbeids- en materiaalkosten.
  • Als uw randapparatuur in het vierde jaar na installatie storing geeft, rekenen wij geen materiaalkosten.
  • Als uw randapparatuur in het vijfde jaar na installatie storing geeft, rekenen wij slechts vijftig procent van de materiaalkosten.

Let op: Dit geldt niet voor opritverwarming

Alma Techniek heeft de apparatuur en kennis in huis om defecten en storingen in elektrische vloerverwarming snel en precies op te sporen en op te lossen. Met een speciale zaag zagen wij de voeg door, waarna we de tegel eruit halen. Daarna repareren we het defecte vloerverwarmingselement, snel en netjes. Indien mogelijk plaatsen wij de tegel terug.

Ook als u uw elektrische vloerverwarming door een andere leverancier of installateur hebt laten leggen, kunnen wij u van dienst zijn als u schade heeft. Wij zijn in staat problemen bij nagenoeg alle merken elektrische vloerverwarming op te lossen, waardoor we ook regelmatig door fabrikanten worden ingeschakeld bij het oplossen van problemen. Neemt u contact met ons op als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen.