Menu

Elektrische vloerverwarming

Alma Techniek is al 20 jaar gespecialiseerd in de verkoop en installatie van elektrische vloerverwarming, door onze jarenlange ervaring, kunnen wij alle merken leveren tegen de scherpste prijzen, en met een prima garantie. Wij werken snel, netjes, en maken duidelijke afspraken, geen gezeur achteraf. Onze monteurs ruimen alles op, en laten geen troep achter. Doordat wij de vloerverwarming afwerken met een dunne laag egaline van 3-4mm dik, kan de vloerenlegger de volgende dag direct aan de slag.

Wilt u de vloerverwarming zelf installeren? Geen probleem, wij adviseren u, en leveren alles wat nodig is voor de installatie, uiteraard tegen de scherpste prijs.
Heeft u elders een offerte, wij gaan graag de concurrentie aan, zowel op service als op prijs.

 

Thermo Scout

Op elke elektrische vloerverwarming plaatsen wij een zogenaamde thermo scout. Een thermo scout is een klein kastje met een batterij, wat de elektrische vloerverwarming continue doormeet. Zodra er tijdens het plaatsen van uw vloerverwarming, of de werkzaamheden van de vloerenlegger een beschadiging optreedt, gaat het alarm af.

Onze installateurs komen altijd terug om de thermo scout te verwijderen, en een eindcontrole te doen, zodat u verzekerd bent van een perfect werkend elektrische vloerverwarming systeem bij oplevering!

"Geniet van comfortabele vloerverwarming": Wij komen graag bij u langs voor een adviesbezoek

IMG_1746

Elektrische vloerverwarming

Thermostaat aansluiten en inregelen

Als de vloer helemaal klaar is, komen wij nog een keer om de thermostaat aan te sluiten en in te regelen. Op dat moment leggen we u ook het systeem nog een keer uit, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw elektrische vloerverwarmingssysteem.

Geniet van comforabele vloerverwarming

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze verwarmingssystemen? Wilt u meer informatie over prijzen, garantie of onze werkwijze? Neem dan gerust even contact op via de contactpagina op deze website of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

 

Neem contact op

Elektrische vloerverwarming

Bel mij terug!

Het proces in vier stappen