Menu

Elektrische verwarming – Projecten

Vakantiehuis in Vinkeveen

Volledig voorzien van elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming, hierbij hebben wij een 3mm kurkisolatielaag toegepast voor een snellere opwarming, zeer duurzaam

Elektrische verwarming vinkeveen 5

Elektrische verwarming vinkeveen 2

lektrische verwarming vinkeveen 3

Elektrische verwarming vinkeveen 4

Elektrische verwarming vinkeveen 1

Pakhuis in Amsterdam

Bij de verbouwing van een pakhuis, naar 40 appartementen, aan de 2e Oosterparkstraat, heeft  Alma Techniek alle badkamers voorzien van elektrische vloerverwarming, door toepassing van een goede isolatie en een hoog vermogen, bedraagt het energieverbruik, ca € 40,- per jaar.

Aanleg Vloerverwarming woonhuis

In een bestaand woonhuis vroeg de bewoner, om een duurzame vloerverwarming die i.c.m. de aanwezige zonnepanelen geen energiekosten zou hebben, het belangrijkste is dat de kou van de vloer is.

Alma Techniek heeft als oplossing aangedragen, een 3mm dikke isolatievloer over de bestaande tegels te lijmen, daar een elektrische vloerverwarming op, en als afwerking een dunne laag egaline, zodat daar de tegels op gelijmd kunnen worden. Totaal is de vloer 6mm omhoog gekomen, met als grootste voordeel, een warme vloer zonder hoge elektriciteitsrekening en een lagere gasrekening, door het hogere comfort van de vloerverwarming.

IMG_1744

IMG_1749

IMG_1746

IMG_1745