Menu

Reparatie en onderzoek

Alma Techniek heeft de apparatuur en kennis in huis om defecten en storingen in elektrische vloerverwarming snel en precies op te sporen en op te lossen. Met een speciale zaag zagen wij de voeg door, waarna we de tegel eruit halen. Daarna repareren we het defecte vloerverwarmingselement, snel en netjes. Indien mogelijk plaatsen wij de tegel terug.

Altijd een oplossing

Ook als u uw elektrische vloerverwarming door een andere leverancier of installateur hebt laten leggen, kunnen wij u van dienst zijn als u schade heeft. Wij zijn in staat problemen bij nagenoeg alle merken elektrische vloerverwarming op te lossen, waardoor we ook regelmatig door fabrikanten worden ingeschakeld bij het oplossen van problemen. Zo zijn wij ook servicepoint van Magum Heating, 1 van de grootse leveranciers van Nederland.

Een voorbeeld van onze reparatieservice: Een klant in Weesp had zelf een nieuwe badkamer gebouwd, en na het aanzetten van de vloerverwarming vlogen de stoppen eruit. Na aankomst hebben wij met onze apparatuur de storing gelokaliseerd, 1 tegel verwijderd, en de vloerverwarming gerepareerd, gelukkig had de klant nog een tegel, en konden wij deze terugplaatsen. Na de werkzaamheden testen wij het complete systeem, en kan de klant weer tevreden zijn vloerverwarming gebruiken

 

Vrijblijvend advies

Als u denkt dat Alma Techniek iets voor u kan betekenen, neem dan per mail of telefoon contact met ons op: wij brengen graag vrijblijvend advies uit.

 

Neem contact op

Elektronische vloerverwarming reparatie3

Bel mij terug!