Menu

Jachtverwarming

Alma Techniek is al ruim tien jaar actief in de jachtverwarming. Onze uitdaging hierin is een passend antwoord te hebben op elke vraag die de klant heeft: we maken wat nodig is.

Ruime ervaring

De jachtverwarming vraagt creatievere installatietechnieken dan de reguliere woningbouw. Alma Techniek houdt rekening met de belastbaarheid van de generatoren, met de verschillende warmtebehoefte van bijvoorbeeld een sauna, een spiegel en een toilet, en met de andere situaties die in deze branche een rol spelen; Alma Techniek heeft ervaring met badkamers oplopend tot wel €500.000.

.

Oplossingen op maat

Uitdagende oplossingen uit het verleden zijn bijvoorbeeld een spiegelverwarming van tien bij dertig centimeter, gecombineerd met andere spiegels die te allen tijde verwijderbaar moeten zijn. Ook maakten we verwarming op maat in marmeren baden, zodat het water lekker lang warm blijft.

Alma Techniek werkt voor de meeste grote jachtenbouwers in Nederland, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Alles wat de klant maar kan bedenken, vloeren, trappen, wanden, spiegels, baden en sauna’s,  kunnen wij verwarmen op de gewenste temperatuur.

Vrijblijvend advies

Als u denkt dat Alma Techniek iets voor u kan betekenen, neem dan per mail of telefoon contact met ons op: wij brengen graag vrijblijvend advies uit.

Neem contact op

Bel mij terug!