Menu

Warmtepanelen

Is uw werkplek te koud? Kunt u in uw zithoek wel wat meer warmte gebruiken? Dan is een warmtepaneel wellicht een oplossing voor u! Wij kunnen warmtepanelen eenvoudig voor u installeren. Warmtepanelen zijn zeer snel warm en zorgen voor een groot comfort.

 

Koude werkplek

Bij een klant waar Alma Techniek warmtepanelen aanbracht, was een warmteprobleem meteen opgelost: "Onze werkkamer was steeds veel te koud in de winter en om de centrale verwarming voor maar één kamer op te stoken, dat is toch zonde van de energie."

Infrarood paneel

"Alma Techniek kwam hier met een prima oplossing: omdat wij de vloer er niet uit wilden halen voor elektrische vloerverwarming, adviseerden zij ons om een infrarood warmtepaneel te plaatsen. Het was een duidelijk advies en Alma Techniek heeft het paneel vervolgens op een nette manier, op tijd en conform de offerte gerealiseerd. Nu zitten wij niet meer in de kou in de werkkamer!"

warmtepaneel-wand

underfloor-heating

Geniet van comforabele vloerverwarming

Als u denkt dat Alma Techniek iets voor u kan betekenen, neem dan per mail of telefoon contact met ons op: wij brengen graag vrijblijvend advies uit.

 

Neem contact op

Bel mij terug!